Lindome Gym

The Cross Factory

Vi har öppnat denna häftiga anläggning där fokus ligger på funktionell träning för både nybörjare och rutinerade motionärer.

För dig som vill jobba med hela kroppen!

De som gör oss speciellt unika är vår OCR träning där du kan träna på massa olika spännande hinder och springa hinderbana.

Klicka -Här är vi!

Utbud:

Crossgym:

På Crossgym är inget pass det andra likt! Vi byter intensitet, repetitioner, övningar och upplägg från gång till gång- allt för att du aldrig ska stanna av i resan mot ditt bästa jag! Vi jobbar med både styrka, explosivitet, kondition och flexibilitet. Tanken med vårt Crossgym är att du ska få chans att utvecklas och utmanas tillsammans med likasinnade pass efter pass. Våra instruktörer är utbildade för att hjälpa just dig att nå så långt med din styrka, flexibilitet, kondition och explosivitet som det bara är möjligt.

OCR Träning:

Ett pass med fokus på teknik med bla repklättring, ramp, greppstyrka, hänga i ringar m.m.

Utmanade pass för att bli starkare och bättre teknikmässigt.

Open Gym:

Träna  så mycket du vill med våra redskap och riggar på fria tider.

Tider för Open Gym se schema i Wondr, träna själv när det ej pågår pass eller annan aktivitet.

Mån – Tor 05:00 – 23:00

Fre – Sön 05:00 – 21:00

Osäker om upptaget på Cross Factory maila oss på info@lindomegym.se eller ring 031-990018.

Kids Corner:

På övervåningen kan ditt barn hålla till medans du tränar. Här finns TV, playstation, målarblock etc att sysselsätta sig med. Här är barnen själva på förälderns ansvar. Strängt förbjudet för barn att vara med ute på golvet bland alla redskap då vi ej vill att några barn skall skada sig. Följs inte detta kommer vi meddela de berörda föräldrarna direkt.

 

Vi ses!

CrossKids

Även för våra barn har vi träning – 10 veckors kurser, 6-9 år och 10-14 år.

Perfekt för dig med barn som behöver springa av sig en stund, här är rörelseglädje det viktigaste. Hinderbana, samarbetsövningar, tävlingar och massa bus! Vi startar kurser höst och vår, så maila till oss barnets namn och ålder, samt målsmans namn och telefon. Välkomna!

Nästa kursstart kontakta via mail info@lindomegym.se eller ring på tel 031-990018.

Välkomna!

Lindome Gym

Barnkalas på The Cross Factory!

Nu kan du också boka kalas på The Cross Factory! Hinderbana, tävlingar, lekar m.m. Allt med en instruktör från oss som lägger upp ett härligt fartfyllt kalas! Korv med bröd, dricka och glass ingår. Från året man fyller 6 år och uppåt.

Priser:

5-10 barn: 200:-/pers
11-15 barn: 180:-/pers
över 15 barn: 160:-/pers

För mer info, ring oss  eller maila på info@lindomegym.se