Lindome Gym

Personlig Träning / Medicinsk/Terapeutisk Personlig Träning

Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer din PT kunna hjälpa dig att göra din träning motiverande och effektiv.

Din PT är en professionell träningspartner som hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång.

Personlig träning är ett effektivt sätt att få ut maximalt av din träning. Har du väl börjat brukar det resultera i att du återkommer med jämna mellanrum.

En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för särskilda ändamål, t ex gå ner i vikt eller springa maraton.

 

BAKGRUND TILL DEN NYA YRKESROLLEN MEDICINSK/TERAPEUTISK PERSONLIG TRÄNING
I dag finns det, trots kunskap om den fysiska träningens stora positiva inverkan på olika diagnoser, ofta ett glapp mellan sjukvård och träning. Sjukvårdens ansvar tar slut långt innan individen har fått tillräckligt med kunskap och support för att själv fortsätta att må så bra som möjligt.

Ska samhället få bukt med den eskalerande ohälsan behövs det tränare som kan ta vid där individen lämnar sjukvården. Den roll som en medicinsk/terapeutisk PT har är tydligt skild från den funktion som sjukvården har, att ställa diagnos och behandla. Den medicinska/terapeutisk PT ska vara bryggan mellan sjukvård och personens förmåga till att driva sin egen träning.

Den medicinska/ terapeutisk PT har kompetens inom vilken träning som ska bedrivas för personer med olika diagnoser och begränsningar. I samverkan med andra yrkesprofessioner individanpassar, planerar, genomför och utvärderar du fysisk träning vid:

– Stressrelaterade sjukdomar
– Sjukdomar i rörelseapparaten
– Hjärt-kärlsjukdomar
– Metabola sjukdomar
– Åldersrelaterade sjukdomar

Ta kontakt med oss via mail eller telefon så bokar vi in en tid hos en av våra duktiga PT.

 

PERSONLIG TRÄNING

1 timme 850 kr
5 timmar 3900 kr

 

10 timmar

25 timmar

50 timmar

 

MEDICINSK/TERAPEUTISK PERSONLIG TRÄNING

(bokas direkt med Sofi)

7500 kr

18000 kr

35000 kr

1 timme 950 kr
5 timmar 4250 kr
10 timmar 8500 kr

PT Startpaket

PT Startpaket är perfekt för dig som vill nå dina mål och optimera din träning!

Du träffar en personlig tränare vid 2 tillfällen där ni gemensamt lägger upp en träningsplan för att kunna nå dina mål så bra som möjligt dessutom ingår 2st Inbodyvägningar med konsultation.

För att utnyttja PT Startpaketet behöver du ha ett medlemskap hos oss. (gäller 1ggn/pp)

PT Startpaket               995:-