Lindome Gym

Massage

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Kompressionsmassage Ben är perfekt för dig som vill öka blodcirkulationen i dina ben, minska mjölksyra och träningsvärk, få mindre spänningar i benen och öka cirkulationen i ditt lymfsystem.

Priser

Massage

30 min                           600:-

45 min                           700:-

60 min                           800:-

75 min                           900:-

 

Kombobehandling (massage + laser)

Medlem 995:-

Icke medlem 1295:-

 

Kopping

30 min                           600:-

45 min                           700-

60 min                           800:-

 

Kompressionsmassage Ben

1 gång, ca 60 min         450:-
4 gånger                       1500:-

 

Boka massage på Boka Direkt

Lindome Gym

Energimassage

Sittande massage

Denna massage ges med lätta och lite snabbare grepp på huvud, nacke, axlar, rygg, armar och händer. Massagen syftar till att skapa balans mellan energiflödena i kroppen. Den kan ha en både avslappnande och uppiggande effekt och behandlar t ex förkylning, ont i huvudet, spänningar i nacken eller ont i ryggen. Detta är en massageform som passar för alla och den ges med kläderna på. Energimassage kallas även “den sittande massagen” eller “japansk massage”. Med tryck, skakningar och olika grepp stimuleras ett par hundra akupunkturpunkter längs kroppens meridianer (energikanaler), främst på rygg och armar.

 

Förebyggande och rehabiliterande

Blodcirkulationen och lymfflödet påverkas och genomblödningen i musklerna ökar. Stresshormoner minskar och lugnande hormoner ökar i kroppen, vilket medför en känsla av välbefinnande. Massagen utförs med kunden sittande på en speciell energimassagestol. Massage sätter fart på kroppens energiflöden och är mycket effektivt mot spända rygg- och nackmuskler. Den är mycket lämplig som förebyggande behandling och fungerar även utmärkt i rehabiliterande syfte för personer med värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud.

Priser

Energimassage

30 min                           600:-

 

Boka massage på Boka Direkt