Lindome Gym

The Cross Factory & Outdoor

Det här får du:
(Se nedan för närmare beskrivning)

Crossgym
OCR Träning
Outdoor
Open Gym
Kids Corner

Årskort
7990:-

Halvårskort   
4250 :-                      

Månadsabonnemang
699:- (12 mån bindningstid)*

799:- (1 mån uppsägning)*

Klippkort
1500:-

 Crossgym – På Crossgym är inget pass det andra likt! Vi byter intensitet, repetitioner, övningar och upplägg från gång till gång – allt för att du aldrig ska stanna av i resan mot ditt bästa jag! Vi jobbar med styrka, explosivitet, kondition och flexibilitet. Tanken med vårt Crossgym är att du ska få en chans att utvecklas och utmanas tillsammans med likasinnade, pass efter pass. Våra instruktörer är utbildade för att hjälpa just dig att nå så långt med din styrka, flexibilitet, kondition och explosivitet, som bara är möjligt.

 OCR-Träning  – Fokus på teknik, pass med repklättring, ramp, greppstyrka, hänga i ringar m.m.

Outdoor – Uteträning på Lindevi i vått & torrt! Instruktörsledda klasser där du får ta del av det lilla extra. En ny utmaning står på schemat varje dag, där vi kombinerar styrka och kondition för att få bästa resultat. Våra coacher är med dig hela tiden och hjälper dig att nå just dina mål. Alla kan vara med oavsett ålder eller fysisk form.

Open Gym – Träna så mycket du vill med våra redskap och riggar på fria tider. 

Kids Corner – På övervåningen kan ditt barn hålla till medan du tränar. Här finns TV, Playstation, målarblock etc att sysselsätta sig med. Här är barnen själva på föräldernsansvar. Strängt förbjudet för barn att vara med ute på golvet bland alla redskap, pga skaderisk. Följs inte detta kommer vi meddela de berörda föräldrarna direkt.

*Startavgift på alla månadsabonnemang 299:-