Lindome Gym

PremiumCard - Träna på våra TRE anläggningar!

Det här får du med PremiumCard
(The Cross Factory & Outdoor, Gym + Gruppträning, se nedan för närmare beskrivning):

Crossgym
OCR Träning

Mobility
Outdoor
Open Gym
Kids Corner
Gym 05-23
Gruppträning

Årskort
9490:-          

Halvårskort       
5240:-       

Månadsabonnemang
848:- (12mån bindningstid)*

948:- (1mån uppsägning)*

*Startavgift på alla månadsabonnemang 299:-

På Lindome Gym & Hälsa:

Träna i vårt fina nyrenoverade gym med maskinpark, fria vikter och konditionsdel kl 05-23
Gruppträning i salen med alla våra härliga, duktiga inspirerande instruktörer. En mängd olika klasser där du kan träna styrka, kondition, rörlighet, balans m.m.
Använd gruppträningssalen när den är fri från klasser.

På The Cross Factory:

Crossgym På Crossgym är inget pass det andra likt! Vi byter intensitet, repetitioner, övningar och upplägg från gång till gång – allt för att du aldrig ska stanna av i resan mot ditt bästa jag! Vi jobbar med styrka, explosivitet, kondition och flexibilitet. Tanken med vårt Crossgym är att du ska få en chans att utvecklas och utmanas tillsammans med likasinnade, pass efter pass. Våra instruktörer är utbildade för att hjälpa just dig att nå så långt med din styrka, flexibilitet, kondition och explosivitet, som bara är möjligt.

OCR Träning – Här får du hjälp att träna på teknik så som repklättring, rampen, greppstyrka, hänga i ringar m.m. Allt för att bli säker och stark inför ditt nästa OCR lopp.

OutdoorUteträning på Lindevi i vått & torrt! Instruktörsledda klasser där du får ta del av det lilla extra. En ny utmaning står på schemat varje dag, där vi kombinerar styrka och kondition för att få bästa resultat. Våra coacher är med dig hela tiden och hjälper dig att nå just dina mål. Alla kan vara med oavsett ålder eller fysisk form.

Open GymTräna så mycket du vill med våra redskap och riggar på fria tider.

Kids CornerPå övervåningen kan ditt barn hålla till medan du tränar. Här finns TV, Playstation, målarblock etc att sysselsätta sig med. Här är barnen själva på förälderns ansvar. Strängt förbjudet för barn att vara med ute på golvet bland alla redskap, pga skaderisk. Följs inte detta kommer vi meddela de berörda föräldrarna direkt.

*Startavgift alla månadsabonnemang 299:-