Lindome Gym

Personlig träning

Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer din PT kunna hjälpa dig att göra din träning motiverande och effektiv.

Din PT är en professionell träningspartner som hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång.

Personlig träning är ett effektivt sätt att få ut maximalt av din träning. Har du väl börjat brukar det resultera i att du återkommer med jämna mellanrum.

En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för särskilda ändamål, t ex gå ner i vikt eller springa maraton.

Ta kontakt med oss via mail eller telefon så bokar vi in en tid hos en av våra duktiga PT.

Välkommen!

 

PERSONLIG TRÄNING

1 timme medlem 650 kr
1 timme icke medlem 800 kr
5 timmar medlem 2700 kr
5 timmar icke medlem 3500 kr
10 timmar medlem 5000 kr
10 timmar icke medlem 6500 kr
Lindome Gym

WEIGHT TRAINER

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Vi startar regelbundet grupper, är du intresserad kontakta receptionen för att få reda på när nästa gruppstart är.

Lindome Gym

FOODBOX

Vår mat passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Vi har även en utmaningar på 30 dagar som heter FoodboxChallenge med fokus på viktminskning och att komma igång. För mer info och gruppstart kontakta receptionen.