Lindome Gym

Personlig Träning / Medicinsk/Terapeutisk Personlig Träning

Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer din PT kunna hjälpa dig att göra din träning motiverande och effektiv.

Din PT är en professionell träningspartner som hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång.

Personlig träning är ett effektivt sätt att få ut maximalt av din träning. Har du väl börjat brukar det resultera i att du återkommer med jämna mellanrum.

En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för särskilda ändamål, t ex gå ner i vikt eller springa maraton.

 

BAKGRUND TILL DEN NYA YRKESROLLEN MEDICINSK/TERAPEUTISK PERSONLIG TRÄNING
I dag finns det, trots kunskap om den fysiska träningens stora positiva inverkan på olika diagnoser, ofta ett glapp mellan sjukvård och träning. Sjukvårdens ansvar tar slut långt innan individen har fått tillräckligt med kunskap och support för att själv fortsätta att må så bra som möjligt.

Ska samhället få bukt med den eskalerande ohälsan behövs det tränare som kan ta vid där individen lämnar sjukvården. Den roll som en medicinsk/terapeutisk PT har är tydligt skild från den funktion som sjukvården har, att ställa diagnos och behandla. Den medicinska/terapeutisk PT ska vara bryggan mellan sjukvård och personens förmåga till att driva sin egen träning.

Den medicinska/ terapeutisk PT har kompetens inom vilken träning som ska bedrivas för personer med olika diagnoser och begränsningar. I samverkan med andra yrkesprofessioner individanpassar, planerar, genomför och utvärderar du fysisk träning vid:

– Stressrelaterade sjukdomar
– Sjukdomar i rörelseapparaten
– Hjärt-kärlsjukdomar
– Metabola sjukdomar
– Åldersrelaterade sjukdomar

Ta kontakt med oss via mail eller telefon så bokar vi in en tid hos en av våra duktiga PT.

 

PERSONLIG TRÄNING

1 timme 650 kr
5 timmar 2900 kr
10 timmar

MEDICINSK/TERAPEUTISK PERSONLIG TRÄNING

5500 kr

1 timme 850 kr
5 timmar 3900 kr
10 timmar 7500 kr
Lindome Gym

WEIGHT TRAINER

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Vi startar regelbundet grupper, är du intresserad kontakta receptionen för att få reda på när nästa gruppstart är.

Lindome Gym

FOODBOX

Vår mat passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Vi har även en utmaningar på 30 dagar som heter FoodboxChallenge med fokus på viktminskning och att komma igång. För mer info och gruppstart kontakta receptionen.