Lindome Gym

Crossgym

Visst är det kul att lära sig nya saker? Hos oss är inget pass det andra likt! Vi byter intensitet, repetitioner, övningar och upplägg från gång till gång- allt för att du aldrig ska stanna av i resan mot ditt bästa jag! Vi jobbar med både styrka, explosivitet, kondition och flexibilitet. Tanken med vårt Crossgym är att du ska få chans att utvecklas och utmanas tillsammans med likasinnade pass efter pass. Våra instruktörer är utbildade för att hjälpa just dig att nå så långt med din styrka, flexibilitet, kondition och explosivitet som det bara är möjligt.

Vem kan träna Crossgym?
Alla är hjärtligt välkomna till oss. Vi garanterar att du får den hjälp och det stöd du behöver för att lyckas på din nivå. Ta till dig instruktionerna från din coach, och kom ihåg: Utmana dig själv, men var alltid noga med teknik och genomförande!

Hur jobbigt är det?

Säkerligen har du hört att Crossgym är en högintensiv form av träning. Kom dock också ihåg att alla jobbar på sin nivå med sina vikter, och sitt eget tempo. Passen kommer aldrig att kännas lätta, men du kommer att bli både starkare och snabbare. Varmt välkommen till oss!